ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2019

Για μεγαλύτερη ακρίβεια στις προβλέψεις, διάβασε εκτός από το Ζώδιο και τον Ωροσκόπο σου 💛

Για να λαμβάνεις την πρόβλεψη του ζωδίου σου με mail κάθε πρωτομηνιά, κάνε εγγραφή ΕΔΩ ή μέσω της φόρμας στον πάτο της σελίδας.

 

 

ΚΡΙΟΣ ♈

Η συνταγή του Αυγούστου έχει ως βάση τον έρωτα, γεύση προσθέτουν τα ταξίδια και για επιδόρπιο, εκεί μετά τις 20.08 σερβίρεται επιστροφή στην εργασιακή καθημερινότητα και καλή οργάνωση.

Τα θετικά του μήνα πολλά, ήδη την πρωτομηνιά πραγματοποιείται νέα Σελήνη στο φιλικό πύρινο ζώδιο του Λέοντα, η οποία ευνοεί τις νέες γνωριμίες και νέους έρωτες στους singles Κριούς. Η καρδιά θέλει να εκφράσει συναισθήματα, εσύ θέλεις να ζήσεις και να βιώσεις εμπειρίες, να διασκεδάσεις. Ο Αύγουστος φέρνει ενθουσιασμό και δημιουργικότητα. Είναι ένας άψογος Καλοκαιρινός μήνας και σήμερα ξεκινά! Ταυτόχρονα, ήδη από τις 28.07 η Αφροδίτη πέρασε στον Λέοντα για να ανάψει φωτιές, να αναθερμάνει τις σχέσεις και γενικά να σε βοηθήσει ακόμα περισσότερο να εκφράσεις και να διατηρήσεις τον αυθεντικό σου ευατό. Διάβασε το άρθρο για την Αφροδίτη στον Λέοντα που θα βρεις παρακάτω – σε ενδιαφέρει πολύ και χαρακτηρίζει γενικότερα τον μήνα έως τις 21.08.

Η υπέρλαμπρη Αυγουστιάτικη Πανσέληνος στις 15 (ναι, συμβαίνει το Δεκαπενταύγουστο!) μιλά για ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σου (αν έχεις) και γενικά σε φέρνει σε επαφή με φίλους, σου υπενθυμίζει όλα όσα σε κάνουν χαρούμενο. Εν τω μεταξύ ο Δίας επανέρχεται σε ορθή πορεία στις 13.08 αλλά ξεκινά λίγο νωρίτερα να κινείται ανάδρομος ο Ουρανός. Αυτό σημαίνει πως μελλοντικά σχέδια φαίνεται πως μπλοκάρονται λόγω έλλειψης οικονομικών πόρων, αλλά ταυτόχρονα, η θετική διάθεση και οι γνωριμίες που έχεις μπορούν να προσπεράσουν εμπόδια που σχετίζονται με τον νόμο και την γραφειοκρατία.

Αν αναζητάς δουλειά είναι εύκολο να βρεις κάτι που σε ανταμείβει χρηματικά και αξιοποιεί τα προσόντα σου – ειδικά μετά τις 22.08. Λίγο πριν ξεκινήσει ο Σεπτέμβρης η ενέργεια αλλάζει (το επιδόρπιο που λέγαμε) και αν θες να διατηρήσεις την γλυκιά γεύση στο στόμα, χρειάζεται να επιστρέψεις ομαλά σε έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής. Η υγεία είναι λίγο ευαίσθητη τέλος του μήνα – προσπάθησε να μην φέρνεις τον εαυτό σου στα όριά του. Ζήτα βοήθεια αν χρειαστεί, αυτό είναι ένα από τα πολλά θετικά του να έχεις συνεργάτες, φίλους και γενικότερα μια ομάδα από ανθρώπους που σε υποστηρίζουν. Θέλουν κι εκείνοι να βοηθήσουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ζωηρή φαντασία και διάθεση για αλλαγή στην προσωπική σου ζωή, είναι ένας καλός συνδυασμός που προκαλεί πραγματική ανανέωση όταν έχεις το κατάλληλο κίνητρο και την θέληση να ξεφύγεις από την ρουτίνα. Την έχεις;

Ενώ όλα σε σπρώχνουν προς την εξέλιξη, φαίνεται σαν να έχεις το πείσμα να παραμένεις ακίνητος, να επικεντρώνεσαι στο παρελθόν και στα οικογενειακά πρότυπα. Κι επειδή ξέρεις κατά βάθος πως κανένας γονέας δεν θα έρθει να σε σώσει αν πάρεις μια λάθος στροφή, αυτό σε γεμίζει με φόβο από την μία αλλά και την αποφασιστικότητα να γίνεις εσύ γονέας του εαυτού σου και των αγαπημένων σου. Να γίνεις ένα πρότυπο για όσους επιλέξουν να ακολουθήσουν το παράδειγμά σου. Όχι γιατί το επιβάλλεις – ένας Ταύρος δεν θα το κάνει αυτό – αλλά γιατί είναι πράγματι άξιο προς μίμηση για όσους ξέρουν να διακρίνουν και να αντιλαμβάνονται την διαφορά σε όσα κάνεις.

Αν θελήσω να προσγειώσω λίγο την μηνιαία σου πρόβλεψη πάντως, θα έλεγα πως περνάς χρόνο με την οικογένειά σου, τα οικονομικά βελτιώνονται τώρα που ο Δίας ορθδρομεί (μετά τις 13.08) και πως ένα επαγγελματικό κεφάλαιο της ζωής σου έχει την τάση να τελειώσει με την Πανσέληνο το Δεκαπενταύγουστο. Οι σχέσεις (και η αναζήτηση νέου συντρόφου) ευνοούνται κυρίως μετά τις 18.08, τότε που ο Άρης περνά στην Παρθένο, ενώ σχεδόν απογειώνονται μέχρι τις 24.08, τότε που στο ίδιο ζώδιο θα βρεθούν επίσης η Αφροδίτη και ο Ήλιος. Το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου και το μεγαλύτερο μέρος του Σεπτέμβρη είναι ιδανικό για οτιδήποτε σχετίζεται με την δημιουργικότητα, το παιχνίδι, την διασκέδαση, το φλερτ.

Όσο ο μήνας προχωρά, τόσο βελτιώνεται η διάθεσή σου. Θες να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να αποκτήσεις μία καινούργια ασχολία και γενικά να κάνεις πράγματα για εσένα τον ίδιον γιατί βλέπεις πως αυτή η μέθοδος είναι πιο αυθεντική από το να προσφέρεις για τους άλλους. Σίγουρα λαμβάνεις ευχαρίστηση αφού το χαμόγελο όσων βοηθάς σε ανταμείβει, αλλά το θέμα είναι να μπορέσεις να κερδίζεις το ίδιο κοιτάζοντας στον καθρέφτη.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία σήμερα πρωτομηνιά, οπότε αμέσως – αμέσως καταλαβαίνουμε πως ο Αύγουστος θα είναι καλύτερος από τον Ιούλιο. Ο Αύγουστος δεν κουράζει, ο Αύγουστος δεν βάζει τρικλοποδιές σε κάθε βήμα και η συνεννόηση όχι απλώς βελτιώνεται, αλλά μοιάζει καλύτερη από ποτέ! Φυσικά και αυτό αξίζει να το αξιοποιήσεις τόσο επαγγελματικά, όσο και στις σχέσεις σου. Την ίδια αυτή πρώτη μέρα του μήνα, πραγματοποιείται επίσης και η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, η οποία επηρεάζει κάθε είδους σχέση. Αυτό σημαίνει πως αν αναζητάς συντροφικότητα, η πλανητική ενέργεια προκαλεί ευκαιρίες. Αν αναζητάς ψυχική ηρεμία, είναι μία άριστη ευκαιρία να την προσελκύσεις στην ζωή σου με διάφορες τεχνικές (όπως για παράδειγμα να αποφασίσεις πως δεν σε ενδιαφέρει τίποτε άλλο εκτός από εσένα!). Το μότο της Νέας αυτής Σελήνης για εσένα, σε συνδυασμό και με την Αφροδίτη στον Λέοντα, είναι «ζήτα αυτό που θες». Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων το λαμβάνεις. Και εδώ δεν μιλάω απλά να το ζητάς από “το Σύμπαν”. Αλλά πρακτικά να το αιτείσαι από τους κατάλληλους ανθρώπους κάθε φορά.

Στις 13.08 επανέρχεται ο Δίας σε ορθή πορεία στο απέναντί στου ζώδιο, άρα οι σχέσεις βελτιώνονται, ειδικά αν πρόκειται για μακροχρόνιες. Όσο ο μήνας προχωρά, περνάς περισσότερο χρόνο με την οικογένειά σου. Αυτό μπορεί να σημαίνει ταξίδι στο χωριό ή ευκαιρίες να κάνεις δραστηριότητες με τα δικά σου παιδιά. Μπορεί ακόμα να σημαίνει πως σου ξυπνάει η ανάγκη να σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας ή της συγκατοίκησης με τον σύντροφό σου. Όλα αυτά έρχεται να σφραγίσει και η δεύτερη νέα Σελήνη του μήνας, στις 30.08 στην Παρθένο. Μία νέα αρχή είναι καθ’ οδόν, η ενέργεια ήδη έχει ξεκινήσει να ρέει και εξαρτάται καθαρά από εσένα αν θα επιτρέψεις στον εαυτό σου να παρασυρθείς μαζί της.

Στις συμβουλές του Αυγούστου είναι να μην αφήσεις οικογένεια και γονείς να ανακατευτούν με την συντροφική σου ζωή. Είναι έτοιμοι να σε “προστατέψουν” όπως νομίζουν, ενώ απλά κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Επίσης, φρόντισε μέσα στον μήνα να καλοπεράσεις όσο μπορείς! Η δουλειά παραμένει σταθερή, τα οικονομικά σου βελτιώνονται και οι μέρες είναι ιδανικές για εκδρομές και παραλίες!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου το μεγαλύτερο μέρος του Ιουλίου ήταν ένα πρόβλημα, σε έφερε αντιμέτωπο με διλήμματα, η σκέψη δεν ήταν όσο καθαρή θα ήλπιζες για να πάρεις αποφάσεις. Η ομίχλη αυτή τώρα ξεδιαλύνεται, ήδη από την πρωτομηνιά ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία και ταυτόχρονα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, έτοιμη να θέσει τις βάσεις για καλύτερους επαγγελματικούς και οικονομικούς όρους. Είναι καιρός να διεκδικήσεις όσα σου αξίζουν Καρκίνε – μην περιμένεις άλλο. Αν όχι τώρα, πότε;

Σκοπός σου μέσα στον Αύγουστο είναι να βελτιώσεις την ζωή σου. Είτε αυτό σημαίνει δουλειά με καλύτερο μισθό, καλύτερες συνθήκες εργασίας, περισσότερους πελάτες ή ακόμα και καλύτερο σπιτικό περιβάλλον να περνάς τον ελεύθερό σου χρόνο, οτιδήποτε μπορείς να κάνεις για να αισθάνεσαι καλύτερα, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποφύγεις περιττά έξοδα (ακόμα κι αν βρίσκεις εκπτώσεις, μερικά πράγματα είναι απλώς άχρηστα!) και να αξιοποιήσεις την ενέργεια της Πανσελήνου στις 15.08 ώστε να κλείσεις παλιούς λογαριασμούς, να ξεχρεώσεις ή απλώς να αποφασίσεις πως θα επενδύσεις τον χρόνο και τους πόρους σου σε κάτι που αποδίδει περισσότερο.

Ειδικά το δεύτερο μισό του μήνα διαθέτεις αρκετή πειθώ και γενικά εισακούεσαι. Αυτό σίγουρα βοηθά στα επαγγελματικά, αλλά επειδή Αύγουστος είναι και η ζωή δεν περιτριγυρίζει μόνο γύρω από την δουλειά αλλά κυρίως γύρω από την δική σου ευχαρίστηση, οι συζητήσεις και η ανταλλαγή ιδεών φαίνεται πως βοηθούν επίσης τις σχέσεις κάθε είδους. Η διαλλακτικότητα και η σωστή επικοινωνία λύνουν παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν μέσα στον Ιούλιο, ενώ οι αποδράσεις και τα ταξίδια ευνοούνται ειδικότερα το τελευταίο δεκαήμερο, είναι απαραίτητο να ξεσκάσεις και να απολαύσεις την ζωή και το Καλοκαίρι.

 

ΛΕΩΝ ♌

Καλό γενέθλιο μήνα Λιοντάρι – μιας που οι περισσότεροι έχετε τώρα γενέθλια! Και με τόσα πλανητικά σώματα στο ζώδιό σου έχεις κάθε ευκαιρία να κάνεις τον Αύγουστο κερδοφόρο, ερωτικό και γενικά να σχεδιάσεις τα πράγματα όπως τα θες. Είναι γεγονός πως ο Ιούλιος υπήρξε κουραστικός και συχνά επίπονος, οπότε το Σύμπαν είναι εδώ τώρα να σε ανταμείψει. Εσύ αρκεί να του το επιτρέψεις και αυτό σημαίνει να μην σαμποτάρεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Φόρα την καλή σου διάθεση, εξοπλίσου με θετικότητα και τον πλούσιο μαγνητισμό και θα δεις πως θα έχεις πολλές επιτυχίες! Και μάλιστα, οι επιτυχίες αυτές έρχονται ήδη με την Νέα Σελήνη την πρωτομηνιά στο ζώδιό σου. Ο ιδανικότερος τρόπος να ξεκινήσει ο Αύγουστος!

Ειδικά μέχρι τις 18.08 που ο Άρης παραμένει στο ζώδιό σου φαίνεται πως οι σχέσεις είναι έντονες και ζωηρές (να μην βαριόμαστε κιόλας!), ευνοούνται τα ταξίδια, ενώ επαγγελματικά εμφανίζονται ευκαιρίες προαγωγής και οικονομικά παίρνεις τα πάνω σου μετά από μία περίοδο που η έλλειψη είχε αρχίσει να γίνεται αισθητή. Γενικά Λιοντάρι κράτα πως έχεις αρκετή ενέργεια, δημιουργικότητα και ενθουσιασμό. Μπορείς να τα αξιοποιήσεις όλα αυτά παραγωγικά, να βγεις εκεί έξω ώστε να διεκδικήσεις εκείνα που θες και ξέρεις ότι σου αξίζουν.

Όλα φωνάζουν πως μπορείς τώρα να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα μετά το πέρας των εκλείψεων που οριοθέτησαν ένα τέλος. Το νέο προσωπικό σου έτος ξεκινά και μπορείς εύκολα να μάθεις τι να περιμένεις μέσα από μια Ηλιακή Επιστροφή ή αστρολογικές προβλέψεις. Έτσι θα είσαι προετοιμασμένος για το τι θα ακολουθήσει και το πως καλύτερα να αξιοποιήσεις τα πλανητικά δώρα που έρχονται! Επικοινώνησε μαζί μου ΕΔΩ για να μάθεις περισσότερα. Το να γνωρίζεις εξ αρχής τι προβλέπεται, σε βοηθά τόσο να αποφύγεις τα χειρότερα, όσο και να απολαύσεις τα καλύτερα!

Η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος στις 15.08 αφορά τις σχέσεις (αν και προκαλεί διαφωνίες στους ήδη δεσμευμένους), είναι όμως επικοινωνιακή και κερδοφόρα επαγγελματικά, ενώ το να συνεργαστείς εκ νέου με ανθρώπους που συνεννοούσουν αρμονικά στο παρελθόν, είναι ένα ελκυστικό σενάριο το οποίο ενδείκνυται.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Στην αρχή του ο Αύγουστος μοιάζει κάπως μελαγχολικός. Συμβαίνει αυτό κάποια Καλοκαίρια άλλωστε, μοιάζει να μην κινούνται και πολλά. Όμως σε αντίθεση με τον Ιούλιο που αφήνεις πίσω σου, τον Αύγουστο ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής, δεν είναι ανάδρομος να σε ταλαιπωρεί. Οπότε παρά την έλλειψη κινήτρου και το γεγονός πως θες απλώς να χαλαρώνεις και να μην κάνεις πολλά, ο μήνας διαθέτει αρκετές ευκαιρίες. Αν και όταν λέω ευκαιρίες δεν αναφέρομαι στα επαγγελματικά. Για την ακρίβεια, ακόμα και η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος το δεκαπενταύγουστο, μιλά για κλείσιμο κύκλων εκεί, καλό είναι να βλέπεις ποιες προσπάθειες δεν εκτιμούνται και να τις αφήνεις πίσω.

Αντίθετα, η Νέα Σελήνη την πρωτομηνιά, σε προετοιμάζει ώστε να προγραμματίσεις κάτι νέο, το οποίο θα υλοποιηθεί στην επόμενη Νέα Σελήνη του μήνα, στις 30 Αυγούστου στο ζώδιό σου! Ακριβώς! Το φαινόμενο της Νέας Σελήνης είναι διπλό μέσα στον Αύγουστο και για εσένα Παρθένε αυτό σημαίνει ξεκάθαρα πως στο πρώτο βάζεις στόχους και στο δεύτερο τους υλοποιείς.

Στα αρνητικά του μήνα, φαίνεται σαν να μην σε ενθουσιάζουν πολλά, δεν ξέρεις τι ακριβώς θες, οι σχέσεις διατηρούνται με αρκετή προσπάθεια και γενικά δυσκολεύεσαι να παραμείνεις δραστήριος. Όλα αυτά αλλάζουν μετά τις 18.08 όμως, τότε που ο Άρης περνά στο ζώδιο σου για να τον ακολουθήσουν η Αφροδίτη (22.08) και ο Ήλιος (24.08) όπου πλέον ξεκινούν οι γενέθλιες μέρες σου και παίρνεις για τα καλά τα πάνω σου, έχεις ενέργεια, ερωτισμό, σπιρτάδα και πολύ όρεξη! Εκεί που ήθελες αρκετή ξεκούραση, μετά θα επιθυμείς περισσότερη διασκέδαση. Εκεί που στην αρχή προτιμούσες ησυχία, μετά αναζητάς την έξαψη! Και τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει.

 

ΖΥΓΟΣ ♎

Καλό μήνα Ζυγέ! Μέσα στον Αύγουστο συναναστρέφεσαι, έχεις πολλές επαφές, όλοι θέλουν να περάσουν χρόνο μαζί σου! Η Νέα Σελήνη την πρωτομηνιά αλλά και η μεγάλη κινητικότητα πλανητών στον Λέοντα δείχνει ξεκάθαρα πως γνωρίζεις νέους ενδιαφέροντες ανθρώπους, παίρνεις μέρος σε ομαδικά έργα και συμμετέχεις ενεργά σε οτιδήποτε ασχολείσαι. Ταυτόχρονα, με την Αφροδίτη στον Λέοντα είναι μια άριστη ευκαιρία για εσένα που είσαι δίχως σχέση, να κάνεις νέες γνωριμίες. Για τους ήδη δεσμευμένους, η συντροφική ζωή κυλά ευχάριστα, αν και καλό θα ήταν να δώσεις περισσότερη προσοχή στις ανάγκες του άλλου, γιατί νιώθει εύκολα παραμελημένος. Απέφυγε κρυφές σχέσεις και απιστίες, γιατί εκτός του ηθικού ζητήματος, φαίνεται πως βγαίνουν στην φόρα και σε αφήνουν εκτεθειμένο (ειδικά προς το τέλος του μήνα). Παλαιότεροι έρωτες προσπαθούν να μπουν πάλι στην καρδιά σου και χρειάζεται να είσαι προσεκτικός ώστε να μην δώσεις δικαιώματα εκεί που δεν θες.

Πιο δυνατή ενεργειακά για εσένα από την Νέα Σελήνη την 01.08, είναι η Πανσέληνος το Δεκαπενταύγουστο. Αυτή πραγματοποιείται σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σου, την Αφροδίτη, και τείνει να προκαλέσει το τέλος σε σχέσεις που δεν λειτουργούν και φυλακίζουν. Ταυτόχρονα, η Πανσέληνος αυτή αλλά και ο μήνας γενικότερα ευνοεί τις πωλήσεις μέσω internet, οπότε αν μπορείς με κάποιον τρόπο να διαφημιστείς διαδικτυακά, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να προωθηθείς, να αξιοποιήσεις αυτό το τεράστιο εργαλείο.

Μετά τις 18.08, ένα – ένα τα πλανητικά σώματα εισχωρούν στον 12ο Ηλιακό σου οίκο και αυτό σημαίνει πως η ενέργεια ξεκινά να πέφτει, η διάθεση να μειώνεται. Η σωματική σου αντοχή δεν είναι το ίδιο ισχυρή όσο στις αρχές του Αυγούστου, ενώ και γενικά μέσα σου αισθάνεσαι πιο μόνος και αδύναμος. Δηλαδή παρατηρώ μεγάλη διαφορά στο πως ξεκινά ο μήνας με το πως αυτός τελειώνει. Τι μπορείς να κάνεις; Να αξιοποιήσεις τον Αύγουστο ώστε να ασχοληθείς σοβαρά με την υγεία και το σώμα σου. Να αθληθείς, να βελτιώσεις την διατροφή σου, να αποβάλλεις αρνητικές συνήθειες. Να θέσεις νέους καθημερινούς στόχους που ξεκινάς άμεσα να τηρείς. Να ασχοληθείς με εσένα τον ίδιον. Το σώμα και το πνεύμα σου φωνάζουν τις ανάγκες τους. Ακούς;

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Θα περίμενε κανείς πως ο Αύγουστος θα ήταν γεμάτος έρωτα, παραλίες και ταξίδια. Όχι πως αυτά απουσιάζουν εδώ που τα λέμε, αλλά παρατηρώ πως μέσα στον καύσωνα, τονίζεται ο οίκος της καριέρας και της κοινωνικής σου ζωής. Με λίγα λόγια, σκέφτεσαι πολύ την δουλειά, τι να κάνεις για να επιτύχεις, σε απασχολεί το μέλλον σου. Είναι καλές μέρες (ειδικά μέχρι τις 18.08), να διεκδικήσεις κάποια προαγωγή ή καλύτερους όρους. Είσαι τυχερός σε οτιδήποτε σχετίζεται με επαγγελματικά πλάνα και την ενδυνάμωση της θετικής σου φήμης. Ευτυχώς και οικονομικά ανταμείβεται η σκληρή δουλειά σου. Ειδικά μετά τις 11.08 που ο Δίας επανέρχεται μετά από μήνες, σε ορθή πορεία, φαίνεται πως βελτιώνονται ακόμα περισσότερο. Τα χρήματα σε κινητοποιούν αλλά πρόσεξε λίγο, διότι αρκετοί είναι έτοιμοι να στα “αρπάξουν”, έχοντας έτοιμες προφάσεις στο γιατί χρειάζονται τα δικά σου κερδισμένα.

Η νέα Σελήνη την πρωτομηνιά είναι εκείνη που φέρνει ακόμα μία ώθηση στην καριέρα, γνωρίζεις κόσμο, μπορείς να δημιουργήσεις νέες συνεργασίες. Η Πανσέληνος του δεκαπενταύγουστου, δείχνει τα σχέδια για τροποποίηση ή αλλαγή του σπιτιού σου. Η ακίνητη περιουσία γενικά σε απασχολεί, θέλεις εδώ και καιρό να κάνεις αλλαγές και η πλανητική ενέργεια σου δείχνει πως τώρα είναι καλός μήνας να γίνουν τέτοιου είδους αλλαγές ή διορθώσεις.

Η δεύτερη νέα Σελήνη στου Αυγούστου, στις 30.08, μιλά για επέκταση του κοινωνικού σου κύκλου και νέες γνωριμίες. Είναι μία διαδικασία που ξεκινά ήδη από την αρχή του μήνα και όσο περνούν οι μέρες (ειδικά μετά τις 22.08) φαίνεται να έρχεσαι σε επαφή με περισσότερο κόσμο. Για εσένα που ψάχνεσαι ερωτικά, το τέλος Αυγούστου παρουσιάζει καθημερινές ευκαιρίες για να γνωρίσεις και προσεγγίσεις ένα υποψήφιο ταίρι. Είσαι ερωτικός, ενώ οι συναισθηματικές και σεξουαλικές σου ανάγκες, εντείνονται τώρα με την ζέστη. Αλλά και για εσένα που έχεις μία μόνιμη σταθερή σχέση, φαίνεται πως (όσο αποφεύγεις τυχόν ξεσπάσματα- ειδικά μετά τις 18.08), αντικαθιστάς βαρετά σημεία της καθημερινότητας με τη συγχώρεση, την συντροφικότητα και την οικειότητα που μόνο ένας Σκορπιός μπορεί να επιτύχει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Ο κυβερνήτης σου, ο Δίας, που βρίσκεται στο ζώδιό σου, είναι ανάδρομος από τον Απρίλη κι επιτέλους ορθοδρομεί στις 13.08! Αυτό είναι υπέροχο νέο από μόνο του για οτιδήποτε σχετίζεται με τις σχέσεις (δεν κουράζουν πλέον το ίδιο εύκολα), τα επαγγελματικά (τα σχέδιά σου φαίνεται πως προχωράνε χωρίς εμπόδια) και την διάθεσή σου ακόμα.

Τα επαγγελματικά ειδικά φαίνεται πως βελτιώνονται όσο ο μήνας προχωρά, με αποκορύφωμα ολόκληρο το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου που εμφανίζονται νέες ευκαιρίες. Μέχρι τότε απόλαυσε τις διακοπές, την θάλασσα, την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο το Δεκαπενταύγουστο, που εκτός από ένα ωραίο θέαμα, προσφέρει και την ευκαιρία να αντιληφθείς οτιδήποτε σαπισμένο επιμένει να σε βασανίζει. Είτε ως σκέψη, είτε ως παρασιτικός άνθρωπος που δεν λέει να ξεκολλήσει.

Το κλειδί Τοξότη είναι να επιτρέψεις στον εαυτό σου να είναι ευτυχισμένος. Είναι ξεκάθαρο πως το αξίζεις μετά από όλα όσα πέρασες. Θα ήταν κρίμα, εσύ, το ζώδιο που πάντα είναι ενάντια στην ρουτίνα και υμνεί το διαφορετικό, να πέσεις σε μία συνήθεια που ξεκίνησε πριν από λίγα χρόνια και σε έριξε συναισθηματικά, κάνοντάς σε πιο επιρρεπή στο να σαμποτάρεις τελικά τον εαυτό σου. Δημιούργησε, γέλα, ερωτεύσου. Εγώ απλά σου υπενθυμίζω (όπως κάνει άλλωστε και η Νέα Σελήνη στις 02.08 που σε επηρεάζει πολύ) πως εσύ είσαι ο κύριος του εαυτού σου. Από εσένα εξαρτάται πως θα αισθάνεσαι και τι θα κάνεις. Και είναι σίγουρο πως αξίζει να ζεις σε αρμονία, να σε αγαπάνε και να περνάς καλά. Ο Αύγουστος είναι εδώ! Γεμάτος ζωντάνια και ευκαιρίες που περιμένουν να τις ζήσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Κατά τον Αύγουστο ενεργοποιείται έντονα ο 8ος Ηλιακός σου οίκος. Εκεί συναντάμε και την Νέα Σελήνη την πρωτομηνιά και τον ίδιο άξονα ενεργοποιεί επίσης η Πανσέληνος το Δεκαπενταύγουστο. Ο 8ος οίκος συμβολίζει για εσένα την οικειότητα στις σχέσεις, οπότε καλείσαι τώρα να αντιμετωπίσεις ζητήματα εμπιστοσύνης, ζήλιας (είτε που προκαλείς, είτε που δέχεσαι) αλλά και θέματα που σχετίζονται με κοινά οικονομικά τα οποία μοιράζεσαι με τον σύζυγο, σύντροφο ή κάποιον συνεργάτη. Χρειάζεται να δείξεις εμπιστοσύνη γενικά μέσα στον μήνα. Το κατά πόσο θα σου βγει σε καλό, αποδεικνύεται περισσότερο από τον τρόπο που σε κάνει να αισθάνεσαι. Την ίδια στιγμή, εξετάζοντας την πλανητική ενέργεια πιο βαθιά, φαίνεται πως οι σχέσεις διανύουν μία περίοδο κατά την οποία μεταμορφώνονται και ωριμάζουν. Ο Ουρανός ξεκινά την ανάδρομή του πορεία στο επίσης Γήινο ζώδιο του Ταύρο και αυτό δείχνει πως συντροφικά αλλάζεις γνώμη συνέχεια, τείνεις να επιστρέφεις στο παρελθόν αν δεν έχεις καταστάλαξει μέσα σου ή αν έχεις και βρίσκεται σε μία σταθερή σχέση που σε γεμίζει, πως βιώνεις έντονες στιγμές έξαψης και ερωτισμού. Ο Αύγουστος έχει θετικά για όλους!

Μετά τις 18.08 και ειδικά όσο ο μήνας φτάνει προς το τέλος του, ευνοούνται τα ταξίδια – γιατί και ο Αιγόκερως χρειάζεται οπωσδήποτε διακοπές! Είτε με φίλους, είτε με σύντροφο, με οικογένεια ή και μόνος, φαίνεται πως οι επιλογές σου είναι πολλές και περνάς υπέροχα, δοκιμάζοντας νέα πράγματα, ζώντας νέες εμπειρίες.

Επαγγελματικά ο Αύγουστος είναι κερδοφόρος και πιο παραγωγικός από τον Ιούλιο. Για την ακρίβεια όλη σου η προσοχή στρέφεται στο κέρδος που έχεις, και αντίστοιχα τον χρόνο/ενέργεια που σπαταλάς. Ορισμένες αλλαγές είναι απαραίτητες, αν και η κατάλληλη στιγμή για αυτό δεν είναι ακόμα. Είναι όμως σωστό να αξιοποιεί κανείς τις επιλογές του έτσι ώστε να είναι έτοιμος να πράξει όταν η αλλαγή θα ευνοείται.

Ο Αύγουστος μπορεί να είναι ένας άκρως Καλοκαιρινός κι ευχάριστος μήνας (ειδικά προς το τέλος του), όσο δεν επικεντρώνεσαι στις δυσκολίες που η ζωή ούτως ή άλλως έχει, παρά στο πόσο έχεις ωριμάσει μέσα σου τελευταία (ο Κρόνος στο ζώδιό σου τα κάνει κάτι τέτοια) και στους ανθρώπους που σε ενθαρρύνουν και σε στηρίζουν μόνιμα. Ξέρεις ποιοι είναι.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Έτοιμος για έναν πολυτάραχο μήνα; Τι εννοώ; Ας βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά:

  1. Την πρωτομηνιά πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στον Λέοντα, στο απέναντί στου ζώδιο, το οποίο κυβερνά τις σχέσεις. Αυτό δείχνει πως ο Αύγουστος ήδη από την πρώτη μέρα, είναι ιδανικός για την έναρξη μίας νέας σχέσης και γενικότερα για νέες γνωριμίες. Στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις, επαναφέρεται η αρμονία και η ομαλή επικοινωνία που διαταράχτηκε μέσα στον Ιούλιο λόγω του ανάδρομου Ερμή.
  2. Μέχρι τις 24.08 βρίσκεται επίσης στον Λέοντα η Αφροδίτη, μία διέλευση που ευνοεί πάρα πολύ κάθε είδους σχέση, καλύπτει ευκολότερα τις συναισθηματικές σου ανάγκες και γενικά είναι άκρως Καλοκαιρινή, ερωτική και παιχνιδιάρικη! Σε παροτρύνω να διαβάσεις και το αντίστοιχο άρθρο, μιας που σε επηρεάζει πάρα μα πάρα πολύ και μπορείς να την αξιοποιήσεις.
  3. Στις 12.08 ξεκινά την ανάδρομη πορεία του ο κυβερνήτης σου, ο Ουρανός. Στον Ταύρο που βρίσκεται, φέρνει την ενέργεια επιστροφής στις ρίζες, βοηθά την εξομάλυνση της σχέσης με την οικογένεια και ρίχνει Φως στο παρελθόν σου. Θέτει επίσης μία πιο ξεκάθαρη αντίληψη όσον αφορά τις επαγγελματικές σου επιλογές και θα προκαλέσει ευκολότερα αλλαγές με καλύτερους όρους στην καριέρα.
  4. Την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου πραγματοποιείται η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος στο ζώδιό σου η οποία σε επηρεάζει ιδιαίτερα. Προστριβές και συγκρούσεις δημιουργούνται ευκολότερα μεταξύ συναδέλφων αλλά και μέσα στην σχέση σου, όσο αυτές δεν διατηρούν την σπιρτάδα και σε κάνουν να αισθάνεσαι περισσότερο γερασμένος, παρά προσφέρουν την σπιρτάδα της νεότητας. Εν συντομία, θέλεις τώρα οτιδήποτε σε τροφοδοτεί με ενθουσιασμό και ζωή, παρά ανθρώπους που σε ρίχνουν στον βούρκο της μιζέριας. Καλοκαίρι έχουμε, ας περιτριγυρίζεσαι από ανθρώπους που νιώθουν την καλοκαιρία και μέσα τους!
  5. Μετά τις 18.08 η ενέργεια σιγά – σιγά αλλάζει καθώς οι πλανήτες περνούν στην Παρθένο. Η εν λόγω ενέργεια κορυφώνεται με την Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο στις 30.08 και φαίνεται γενικά πως σε απασχολούν ζητήματα κοινών οικονομικών, δανείων, χρωστούμενων, φόροι και οτιδήποτε σχετίζεται με χρήματα τα οποία δεν αφορούν αποκλειστικά εσένα. Επίσης, πρόσεξε προς το τέλος του μήνα, καθώς η έντονη… Παρθενίσια ενέργεια φέρνει ευκολότερα καυγάδες, φτωχή συνεννόηση και ζήλιες στην σχέση σου. Καταστάσεις που τελικά περισσότερο επιβαρύνουν, παρά εξελίσσουν εσένα και την καθημερινότητά σου.

 

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ο Αύγουστος ξεκινά με Νέα Σελήνη στον Λέοντα (κάθε νέα Σελήνη ορίζει νέα ξεκινήματα), οπότε η ενέργειά της τώρα είναι πολύ ταιριαστή. Μπορείς να διαβάσεις και γενικά το πως εκφράζεται ΕΔΩ καθώς σε επηρεάζει, αλλά για να αξιοποιήσεις την ενέργειά της στο μέγιστο εσύ συγκεκριμένα, χρειάζεται να αναζητήσεις νέους επαγγελματικούς στόχους. Να αυξήσεις τις γνώσεις σου, να κάνεις κάτι καινούργιο. Η νέα αυτή Σελήνη στέκεται στον οίκο της υγείας, οπότε είναι επίσης μία άριστη ευκαιρία να οργανώσεις καλύτερα την ζωή σου, το πρόγραμμα διατροφής, άσκησης και το πιο σημαντικό – τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου, αφού συχνά η τοξικότητά τους βλάπτει περισσότερο από εκείνα που καταναλώνεις.

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό να γίνει ήδη από την πρωτομηνιά (που έχουμε την νέα Σελήνη), γιατί το Δεκαπενταύγουστο έχουμε την περίφημη Πανσέληνο του Αυγούστου, η ενέργεια της οποίας εκδηλώνεται ανάλογα με τον τρόπο ζωής που διατήρησες στην αρχή του μήνα. Θυμήσου πως η διάθεση επηρεάζει άμεσα το πόσο σε επηρεάζει η υγεία – μην αφήνεις την διάθεσή σου να σκοτεινιάζει για ασήμαντους λόγους.

Η διάθεση, οι σχέσεις ακόμα και τα οικονομικά, βελτιώνονται σταδιακά μετά τις 19.08 και θα παρατηρείς μετά συνεχόμενη πρόοδο μέχρι το τέλος του μήνα. Εν τω μεταξύ, ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης, ο Δίας, επανέρχεται σε ορθή πορεία στον οίκο της καριέρας, οπότε αν αναζητάς δουλειά, αν σκέφτεσαι να κάνεις κάποια διαφήμιση ή να προβείς σε μια νέα συνεργασία, μετά τις 13.08 είναι η κατάλληλη στιγμή.

Μια συμβουλή: Μην αισθάνεσαι καμία υποχρέωση απέναντι στους άλλους, παρά μόνο απέναντι στον ίδιο σου τον εαυτό. Να θυμάσαι πως όταν σου ζητάνε να χωρέσεις στα “κουτάκια” άλλων, απλώς καταλήγεις να περιορίζεσαι και να μην εκφράζεσαι με τον καλύτερο τρόπο. Και είναι πραγματικά κρίμα γιατί όταν ο Ιχθύς βρίσκεται σε αρμονία με τον εαυτό του, οι πιθανότητες για το τι θα δημιουργήσει και τι θα βιώσει είναι άπειρες. Και όλα τα πιθανά αποτελέσματα υπέροχα και μεγαλειώδη. Σε περιορίζουν γιατί αναγνωρίζουν κάτι άγνωστο. Αλλά το δικό τους άγνωστο είναι απλώς αυτό που αναπόφευκτα θα γίνει γνώριμο αργότερα. Και εσύ είσαι ήδη εξοικειωμένος μαζί του. Είναι σαν να γνωρίζεις από την αρχή τι θα συμβεί, γιατί να μην αξιοποιείς λοιπόν αυτή σου την διαίσθηση;

 

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Οι προβλέψεις αυτές πρέπει να θεωρούνται απλά μετάφραση των θέσεων των πλανητών. Σε καμία περίπτωση οι προβλέψεις του AstrologyHat δεν αποτελούν νόμιμες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε προσωπικό ή επιχειρηματικό επίπεδο ή κάποιου είδους καθοδήγηση, διάγνωση ή βοήθεια σε κανένα επίπεδο.

 

Αγάπη & Φως,

Φαίδρα

 

Βοήθησε το Αστρολογικό Καπέλο να ανυψώσει τη δόνησή του μοιράζοντας το άρθρο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα!