ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019

Για μεγαλύτερη ακρίβεια στις προβλέψεις, διάβασε εκτός από το Ζώδιο και τον Ωροσκόπο σου 💚

Για να λαμβάνεις την πρόβλεψη του ζωδίου σου με mail κάθε πρωτομηνιά, κάνε εγγραφή ΕΔΩ ή μέσω της φόρμας στον πάτο της σελίδας.

 

ΚΡΙΟΣ ♈

Η πλανητική ενέργεια του Σεπτέμβρη είναι άκρως ενεργή, δίνοντάς σου την απαραίτητη ώθηση να επιστρέψεις στην δουλειά και στην καθημερινότητα, ακόμα κι αν το μυαλό σου συχνά ταξιδεύει στις διακοπές.

Το ζώδιο που τονίζεται περισσότερο είναι η Παρθένος που σε κάνει να σκέφτεσαι αναλυτικά, να δίνεις προσοχή στην λεπτομέρεια και να επιδιώκεις μια ζωή πιο “καθαρή”. Όσον αφορά την υγεία και τις σκέψεις σου. Καλός μήνας είναι επίσης για ετήσια check-up, καθαρισμό δοντιών κλπ. Η Νέα Σελήνη στις 30.08 που μόλις πραγματοποιήθηκε μιλά για νέα ξεκινήματα ώστε να χτίσεις νέες συνήθειες οι οποίες σου επιτρέπουν την εξέλιξη, διατηρώντας μία ρουτίνα μέσα στην οποία λαμβάνεις αρκετή ξεκούραση ενώ αποδίδεις στο μέγιστο. Η πολυπόθητη ισορροπία προσπαθεί να εδραιωθεί ολόκληρο τον μήνα, αν και δυσκολεύεσαι εκεί τις ημέρες γύρω από την Πανσέληνο στις 14.09.

Πάντως επαγγελματικά εμφανίζονται ευκαιρίες για συνεργασίες που μειώνουν τον κίνδυνο ρίσκου, αλλά ενθαρρύνουν την πρόοδο και την αύξηση χρημάτων. Είσαι αποφασισμένος να κερδίσεις φέτος περισσότερα και τι καλύτερο από το να ξεκινήσει αυτό να συμβαίνει ήδη από την έναρξη του εργασιακού έτους για τους περισσότερους – μέσα στον Σεπτέμβρη!

Ερωτικά σε κεντρίζουν οι μορφωμένοι και ηθικοί άνθρωποι, ενώ για τους Κριούς ήδη σε μακροχρόνιες σχέσεις, τα νέα είναι θετικά, το πάθος φαίνεται πως επανέρχεται ακόμα και μετά την επιστροφή στην ρουτίνα. Ειδικά όσο οι μέρες περνούν που τα πλανητικά σώματα ξεκινούν να διελαύνουν τον 7ο οίκο των σχέσεων (Ερμής και Αφροδίτη μετά τις 14.09, Ήλιος μετά τις 23.09), ο ερωτισμός αυξάνει αν και μικρές διαφωνίες προκύπτουν επίσης ευκολότερα αν επικεντρώνεσαι υπερβολικά στην δουλειά και λιγότερο στην ιδιωτική σου ζωή.

 

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Καλό μήνα Ταύρε! Και πραγματικά φαίνεται πως ο Σεπτέμβρης θα είναι ένας πολύ καλός μήνας, ξεκινά ήδη αρκετά δυναμικά με την ενεργοποίηση του φιλικού Γήινου ζωδίου της Παρθένου. Έχεις αυτοπεποίθηση, αισθάνεται γεμάτος ενέργεια, αισιοδοξία και ο ερωτισμός βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Αυτό μεταφράζεται σε φλερτ, νέες γνωριμίες, πειραματισμούς αλλά και θετική αναστάτωση της ήδη υπάρχουσας σχέσης. Θέλεις να γνωρίσεις καλύτερα τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου, ο σύντροφός σου σε ενθουσιάζει και εκφράζεις την ρομαντική μα και παιχνιδιάρικη πλευρά σου ανενόχλητα. Υπέροχα!

Σίγουρα ο Σεπτέμβρης στο μυαλό των περισσότερων δεν είναι κάποιος ερωτικός μήνας, περισσότερο εργασιακός θα λέγαμε – σωστά; Μα ποιός είπε πως δεν ευνοούνται και τα δύο στην περίπτωσή σου; Εκτός από τις σχέσεις (παλαιότερες και νεότερες) που ανθίζουν, φαίνεται πως η επαγγελματική σου ζωή παίρνει τα πάνω της, ενώ μετά τις 14.09 εμφανίζεται επίσης αύξηση των οικονομικών. Με απλά λόγια, οι κόποι σου ανταμείβονται και όσο οι προτεραιότητές σου είναι ξεκάθαρες και ρεαλιστικές, αυτό έχει ως αποτέλεσμα περισσότερα κέρδη και συνεργασίες.

Αν δεν κατάφερες να πας διακοπές μέσα στο Καλοκαίρι, ο Σεπτέμβρης είναι μια άριστη ευκαιρία να ταξιδέψεις. Άλλωστε η εποχή δεν τελειώνει μέχρι την Φθινοπωρινή Ισημερία (23.09) και όταν μειώνεται ο τουρισμός, συνήθως η ποιότητα υπηρεσιών αυξάνεται.

Κάτι τελευταίο: η Πανσέληνος του μήνας στις 14.09 προκαλεί στρες, διλήμματα και σε περιορίζει ως προς αυτά που θέλεις να κάνεις. Ο χρόνος είναι λίγος και τα πρακτικά ζητήματα μπαίνουν συχνά εμπόδιο. Όμως η νέα Σελήνη στις 28.09 φέρνει μια νέα αρχή όσον αφορά το επάγγελμα, ειδικά αν αυτό που κάνεις σου αρέσει! Η νέα Σελήνη τέλος του μήνα μειώνει επίσης το άγχος και σε παροτρύνει να διαγράψεις από την ζωή σου αρνητικές συνήθειες, αντικαθιστώντας τες με όσα κάνουν χαρούμενο εκτός από την καρδιά, και το φυσικό σου σώμα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Ο Σεπτέμβρης δεν ξεκινά με την καλύτερη των διαθέσεων. Μια μελαγχολία επειδή τελειώνει το Καλοκαίρι, κάτι η επιστροφή σε μια κάπως βαρετή καθημερινότητα, η ανάγκη για ξεκούραση που δεν φαίνεται να ικανοποιείται… Εν τω μεταξύ οι επαγγελματικές σου προσδοκίες είναι αυξημένες και οι κούφιες υποσχέσεις επαναλαμβάνονται – όπως συνέβη το πρώτο τρίμηνο του έτους. Ίσως είναι καιρός να σε ταρακουνήσει αυτή η στασιμότητα ώστε να δεις τα πράγματα όπως ακριβώς είναι, παρά όπως ελπίζεις.

Όσο όμως ο μήνας προχωρά, διαπιστώνεις πως ο Σεπτέμβρης δεν είναι και τόσο κακός. Παραμένει άλλωστε μήνας Καλοκαιρινός μέχρι τις 22.09 που συμβαίνει η Φθινοπωρινή Ισημερία. Οπότε Δίδυμε φόρα το αισιόδοξο χαμόγελό σου και ξεκίνα! Επιτυχίες στην καριέρα μέσα στον μήνα έρχονται όσο έπαιξες τα χαρτιά σου καλά το προηγούμενο διάστημα, μία ανταμοιβή (χρηματική ή προαγωγής) είναι πολύ πιθανή. Η διάθεση βελτιώνεται σταδιακά αλλά σταθερά το δεύτερο μισό του μήνα, η χαρά επιστρέφει ενώ αν ψάχνεις να κάνεις γνωριμίες, οι τελευταίες μέρες του Σεπτέμβρη φέρνουν στην ζωή σου ραντεβού, προκλήσεις, φλερτ.

Τα οικονομικά είναι ευαίσθητο θέμα κατά τον Σεπτέμβρη, ειδικά αν λάβουμε υπόψιν μας εφορία, ασφάλειες, πληρωμές και όλα αυτά τα αντι-σέξι. Προσπάθησε να είσαι φειδωλός στο τι ξοδεύεις και συγκεντρωμένος όταν κάνεις τους υπολογισμούς, διότι η εκτίμησή σου έχει την τάση να μην είναι ολόσωστη.

Οι σχέσεις βελτιώνονται όσο κι εσύ προσπαθείς να αφήνεις πίσω τις διαφορές. Κυριαρχεί τώρα ενέργεια συμφιλίωσης και υποχωρήσεων. Αυτό σε βοηθά στο να κάνεις ένα βήμα συγκατοίκησης με τον σύντροφό σου ή απλώς να επανέλθει η αρμονία που μάλλον κάπου στην πορεία ταρακουνήθηκε λόγω και της καθημερινής τριβής.

Καλό υπόλοιπο Καλοκαιριού Δίδυμε! Δεν το νιώθεις τόσο στην αρχή του μήνα, αλλά μετά τις 15.09 η ενέργειά του επιστρέφει πιο έντονη και δροσερή!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Καλό μήνα Καρκίνε! Ο Κρόνος σε παιδεύει εδώ και λίγο παραπάνω από έναν χρόνο τώρα, αλλά με την ανάδρομη κίνησή του, τους τελευταίους 4 μήνες, χτύπησε κόκκινο οτιδήποτε σχετίζεται με τις σχέσεις και η αυτοπεποίθηση έπεσε στα τάρταρα, εκεί που εξορίστηκε και μυθολογικά ο αντίστοιχος Τιτάνας. Αλλά να που έρχεται ο Σεπτέμβριος να διορθώσει (κάπως) τα πράγματα. Ο Κρόνος ορθοδρομεί μετά τις 17.09 και έτσι φεύγει ένα βάρος από πάνω σου. Βλέπεις την ζωή πιο θετικά, δεν έχεις να αντιμετωπίσεις αλλεπάλληλα προβλήματα, οι φόβοι περιορίζονται και γενικά η καθημερινότητα μπορεί να μην θυμίζει βιβλίο της Jane Austen, αλλά ξεκινά να έχει στοιχεία ανεμελιάς.

Αυτό σημαίνει πως το πρώτο μισό του μήνα είναι ιδανικό για να πας διακοπές, να ξεφύγεις, να βρεθείς με φίλους, να κάνεις νέες γνωριμίες. Είσαι δραστήριος, έχεις ενέργεια και παρά το γεγονός πως ο Κρόνος ακόμα θα παραμένει ανάδρομος, είναι σαν να αισθάνεσαι ήδη τις δονήσεις που έρχονται. Επαγγελματικά έχει άγχος, εντάσεις με συναδέλφους και υπάρχει επίσης μια τάση να εκτοξεύονται κατηγορίες που ρίχνουν το φταίξιμο από εδώ κι από εκεί. Εντάξει! Σε κανέναν (στους περισσότερους έστω) δεν αρέσει να επιστρέφει στην δουλειά μετά από διακοπές, αλλά αν ορισμένοι εκφράζουν θυμό ή εγωισμό, τότε πρόσεξέ τους και μείνε μακριά.

Το δεύτερο μισό του μήνα αν και παραμένεις δραστήριος, μπορείς ευκολότερα να χαλαρώνεις στο σπίτι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, έρχεσαι σε επαφή με την οικογένεια. Το σπίτι χρειάζεται την προσοχή σου, ενώ αν σκέφτεσαι να αναζητήσεις ένα νέο μέρος κατοικίας (ή επαγγελματικής στέγης) τώρα είναι ο κατάλληλος μήνας να ξεκινήσεις να ψάχνεις.

Κάτι ακόμα: Τώρα που ορθοδρομεί ο Κρόνος και η αντίληψή σου λόγω του Ερμή στην Παρθένο είναι στα φόρτε της, βοηθά να σκεφτείς αν πιστεύεις πως οι άνθρωποι όντως μπορούν να αλλάξουν.. Εγώ θα σου πω πως ναι, μπορούν, αλλά οι περισσότεροι δεν έχουν καμία διάθεση να το κάνουν. Και σίγουρα εσύ δεν γίνεται να βασίζεις τα όνειρά σου σε ένα μελλοντικό και άκρως υποθετικό σενάριο.

 

ΛΕΩΝ ♌

Ομολογουμένως αυτός ο μήνας είναι κάπως ζόρικος οικονομικά αλλά η δυναμική επιστροφή στην εργασιακή καθημερινότητα φαίνεται πως σε βοηθά να κοιμάσαι ήσυχος όταν ξέρεις πως έχεις κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσες. Φυσικά και ο Σεπτέμβρης έχει ευκαιρίες για πρόοδο και αύξηση των τραπεζικών σου αποθεμάτων, αλλά τα χρήματα φαίνεται πως φεύγουν με μεγάλη ταχύτητα σε σημεία που δεν είχες υπολογίσει σωστά. Κάτι που συμβαίνει αρκετά συχνά, δεν νομίζεις;

Αν αναζητάς δουλειά, η ορθοδρόμηση του Κρόνου στις 18.09 απεγκλωβίζει τα εμπόδια και όσο επιμένεις, δείχνει διπλωματία και βελτιώνεις το βιογραφικό ή την εικόνα γενικότερα που παρουσιάζεις, ευκαιρίες να βρεις κάτι καλύτερο υπάρχουν αρκετές. Ειδικά το δεύτερο μισό του μήνα μπορείς ευκολότερα να “πουλήσεις” τον εαυτό σου και τα ταλέντα σου, να διαφημίσεις τα δυνατά σου σημεία. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, ο μήνας αποδεικνύεται αρκετά κερδοφόρος. Είναι καιρός να αποδείξεις και στους άλλους πως μπορείς να καταφέρεις – αυτά που ουσιαστικά εσύ ήδη ξέρεις για τον εαυτό σου.

Μπορεί το Καλοκαίρι να είναι η εποχή που φημίζεται για τον ερωτισμό της, αλλά ο συνδυασμός του θερμού κλίματος με την επιστροφή στην ασφάλεια της καθημερινότητας (Σεπτέμβρης) είναι αυτός που πραγματικά μπορεί να κάνει θαύματα. Η αυτοπεποίθησή σου τονώνεται όταν βλέπεις πόσο ελκυστικός είσαι, αλλά έχε τα μάτια σου ανοιχτά γιατί όσο ο μήνας προχωρά φαίνεται να συναντάς αναξιόπιστους ανθρώπους. Καλό είναι πριν πέσεις με τα μούτρα σε μία νέα σχέση να δοκιμάζεις λίγο τα νερά. Λογικά την έχεις ήδη πατήσει και ξέρεις – ας μην επαναλάβεις παρελθοντικά λάθη. Κάνε λίγο υπομονή, δώσε χρόνο σε μια σχέση να ανθίσει πριν επενδύσεις συναισθηματικά.

Για όσους Λέοντες δίνετε εξετάσεις μέσα στον Σεπτέμβρη, η πλανητική ενέργεια σας βοηθά ιδιαίτερα! Φέρνει πνευματική διαύγεια, ικανότητα γρήγορης μάθησης, συγκέντρωση, ακόμα και λίγη τύχη.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Είναι ξεκάθαρο Παρθένε, επιθυμείς μεγαλύτερη ανεξαρτησία, αυτονομία, ελευθερία να δρας ανενόχλητος! Αν αισθάνεσαι μέσα σου πως αυτό ικανοποιείται και δεν είσαι μέσα σε σχέσεις που σε καταπιέζουν ή μια δουλειά που σε περιορίζει με τις τρελές απαιτήσεις, τότε ο Σεπτέμβρης θα είναι σίγουρη πιο ευχάριστος. Εναλλακτικά είναι σαν μόνιμα κάτι να σε σκουντάει, υπενθυμίζοντάς σου πως έχει έρθει η στιγμή για αλλαγή – κάτι στο οποίο συμφωνεί η πλανητική ενέργεια. Έτσι είναι, αν δεν την έχεις δημιουργήσει ο ίδιος την αλλαγή, αυτή τώρα σχεδόν θα απαιτήσει να γίνει. Άλλαξες ότι σε καταπίεζε;

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου που πραγματοποιήθηκε στις 30.08 ήρθε να εδραιώσει κάτι νέο. Σε περίπτωση που άφησες την ενέργειά της να περάσει ανεκμετάλλευτη, τώρα που είναι οι γενέθλιες μέρες για τους περισσότερους του ζωδίου σου, έχεις μία ευκαιρία ακόμα! Το νέο προσωπικό σου έτος ξεκινά και μπορείς εύκολα να μάθεις τι να περιμένεις μέσα από μια Ηλιακή Επιστροφή ή αστρολογικές προβλέψεις. Έτσι θα είσαι προετοιμασμένος για το τι θα ακολουθήσει και το πως καλύτερα να αξιοποιήσεις τα πλανητικά δώρα που έρχονται! Επικοινώνησε μαζί μου ΕΔΩ για να μάθεις περισσότερα. Το να γνωρίζεις εξ αρχής τι προβλέπεται, σε βοηθά τόσο να αποφύγεις τα χειρότερα, όσο και να απολαύσεις τα καλύτερα!

Η ορθοδρόμηση του Κρόνου στον Αιγόκερω στις 18.09 προσφέρει περισσότερη διαύγεια στις ερωτικές υποθέσεις. Βλέπεις πλέον καθαρότερα τι σε κάνει ευτυχισμένο και μπορείς να το βάλεις ως στόχο. Για τους Παρθένους σε μακροχρόνιες σοβαρές σχέσεις, διαφορές στις αρχές και στις απόψεις επιμένουν και κάνουν την ζωή λίγο πιο κουραστική απ’ότι χρειάζεται να είναι (η απάντηση είναι καθόλου – καθόλου δύσκολη ή κουραστική δεν χρειάζεται να κάνουμε την ζωή μας Παρθένε!)

Όσο ο μήνας περνά, η προσοχή σου στρέφεται περισσότερα στα οικονομικά, θέλεις να βγάλεις περισσότερα, άγχος δημιουργείται λόγω αυτού. Αν επιδιώκεις προαγωγή πάντως είναι κατάλληλος μήνας να την διεκδικήσεις. Τέλος, επειδή ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου, να ξέρεις πως έχεις αρκετή ενέργεια, είσαι άρκως γοητευτικός και δυναμικός – κάτι που συχνά μάλλον ξεχνάς… Πως να στο πω απλά; Είναι μήνας να τον αξιοποιήσεις ώστε να κάνεις εκείνα που θες – όχι εκείνα που περιμένουν οι άλλοι από εσένα.

 

ΖΥΓΟΣ ♎

Διανύεις μία δύσκολη περίοδο λόγω της έντονης ενεργοποίησης του 12ου οίκου σου. Ειδικά αν έχεις και Ωροσκόπο στον Ζυγό, η ενεργοποίηση της Παρθένου από τόσα πλανητικά σώματα σε φέρνει σε αρκετά άβολες και ενοχλητικές καταστάσεις. Τα βασικά μπορείς να δεις από το άρθρο της διέλευσης του Άρη ΕΔΩ. Εκτός από τις ατυχίες και τα κατά τόπους προβλήματα της υγείας όμως, ο 12ος οίκος είναι επίσης το μέρος του ωροσκοπίου σου που συμβολίζει την απομόνωση (θες να μένεις αρκετές ώρες μόνος και να μην κάνεις τίποτα!), του πνευματισμού και της θεραπείας. Αυτό δείχνει πως ο ίδιος οίκος που συχνά προκαλεί αναστάτωση και ανισορροπία, κρατά το κλειδί της βελτίωσης αυτών, όσο διαμορφώνεις ανάλογα τις συνήθειες, όσο αλλάζεις τρόπο ζωής και συμπεριφοράς.

Με τον κυβερνήτη σου αλλά και τον κυβερνήτη των σχέσεων στην Παρθένο, είναι πιθανό μέσα στον μήνα να εμπλακείς σε μία κρυφή σχέση. Σε ενθουσιάζει, σε γεμίζει ενέργεια και κάνει την καρδιά να χτυπά δυνατά αλλά πρόσεξε να μην διατηρήσεις αυτό το μοτίβο αρκετά γιατί μακροπρόθεσμα κουράζει. Ακόμα κι αν αυτό το σενάριο δεν ισχύσει στην περίπτωσή σου, είναι σαν να μην μπορείς να αποφασίσεις αν ο σύντροφος είναι φίλος ή εχθρός, αν έχετε τους ίδιους στόχους και τελικά αν γεμίζει την καρδιά σου με αγάπη.

Μετά τις 14.09 (τότε που πραγματοποιείται και μια δύσκολη για εσένα Πανσέληνος), ξεκινούν σιγά – σιγά τα πλανητικά σώματα να περνούν στο ζώδιό σου, οπότε η ενέργεια αλλάζει σταδιακά και προχωρά προς νέα ξεκινήματα και γενικότερη βελτίωση. Η κορύφωση συμβαίνει στις 28.09, τότε που συμβαίνει η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου! Ανανέωση, ζωτικότητα και επί τέλους η πλανητική ενέργεια “κάθεται” σε σημεία που δηλώνουν αρμονία πρόθεσης – πράξεων. Καθώς οι γενέθλιες μέρες σου έχουν ήδη τότε ξεκινήσει βιώνεις στιγμές γιορτής με συμβάντα μικρότερων ή μεγαλύτερων επιτυχιών.

Η ορθοδρόμηση του Κρόνου μετά τις 18.09 συμβολίζει την ενηλικίωση, την ωρίμανση, την προσπάθεια να ξεφύγεις από τον τρόπο σκέψης και δράσης που ορίζει η οικογένεια, να αφήσεις το δικό σου προσωπικό στίγμα. Μετά από αρκετούς μήνες που αισθάνθηκες σχεδόν ανήμπορος, αναζητώντας βοήθεια από όπου αυτή ήταν διαθέσιμη, τώρα φαίνεται πως παίρνεις τα πάνω σου, στέκεσαι στα δυο σου πόδια πιο δυνατός και πανέτοιμος για το μετά!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Ο Σεπτέμβρης χωρίζεται σε δύο μέρη για εσένα Σκορπιέ. Τα δύο αυτά μέρη δεν είναι εντελώς διακριτά το ένα με το άλλο, αλλά ας πούμε για χάριν ευκολίας πως το πρώτο είναι μέχρι τις 14.09 και το δεύτερο από τις 15.09 και μετά (επειδή 14.09 αλλάζουν ζώδιο ο Ερμής με την Αφροδίτη και συμβαίνει οι Πανσέληνος του μήνα). Οπότε το πρώτο μισό του Σεπτέμβρη είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός, βγαίνεις με φίλους, κάνεις συναντήσεις, κινητοποιείσαι και γενικά παραμένεις ιδιαίτερα ενεργός. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ευνοείται επίσης οτιδήποτε σχετίζεται με τις σχέσεις και τον έρωτα. Φλερτάρεις, κυκλοφορείς, δημιουργείς, συναναστρέφεσαι. Κάτι άλλο που ευνοείται επίσης το πρώτο μισό είναι η καριέρα. Ακόμα κι αν αναζητάς δουλειά πρόκειται για μια θετική περίοδο ή ακόμα κι αν είσαι ήδη καταξιωμένος σε μία, είσαι παραγωγικός και μετράς αρκετές επιτυχίες.

Μετά τις 15.09 όμως, ενώ ένα μέρος της κοινωνικότητας παραμένει μέσα σου, έχεις περισσότερο ανάγκη να μένεις μόνος, χρειάζεσαι ξαφνικά παραπάνω ξεκούραση και γενικά υπάρχει περισσότερο στρες – ακόμα κι αν δεν σε βασανίζει πράγματι κάτι τόσο αγχωτικό. Είναι σαν να χρειάζεται να κάνεις ένα βήμα πίσω ώστε να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου να χαλαρώσει και να εκτιμήσει σωστά ορισμένες καταστάσεις και συμφωνίες. Το δεύτερο μισό του μήνα επίσης, φαίνεται πως κρυφές σχέσεις δημιουργούνται ευκολότερα, μια τάση προς την παρανομία ή το “απαγορευμένο” όπως επίσης και μια κλίση προς τις ουσίες ή τις υπερβολές (βλ. φαγητό).

Γενικά πάντως ο μήνας μπορεί να είναι αρκετά παραγωγικός, ειδικά όσο αξιοποιείς την ενέργεια που διαθέτουν οι πρώτες μέρες. Οικονομικά χρειάζεται μία προσοχή ώστε να μην το παρακάνεις με τα έξοδα και τις σπατάλες. Δεν υπολογίζεις σωστά τις ανάγκες και τα έξοδα – κάτι που σε οδηγεί σε προβλήματα με σχεδόν μαθηματική ακρίβεια. Με την ίδια ακρίβεια φαίνεται επίσης πως “χάνεις” διαφωνίες όταν τις κάνεις με ανθρώπους που απλώς επαναλαμβάνουν τα ίδια και τα ίδια επιχειρήματα ή απλώς τους ενδιαφέρει απλώς να πουν το δικό τους αντί να κάνουν έναν ειλικρινή και παραγωγικό διάλογο – μην πέσεις στην παγίδα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Αρκετά καλά νέα έχω για εσένα Τοξότη στην πρόβλεψη του Σεπτέμβρη! Αρχικά, με τον κυβερνήτη σου πλέον ορθόδρομο πρέπει να αισθάνεσαι ήδη καλύτερα και με το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα (ολοκληρώνεται τώρα για 3η και τελευταία φορά), νιώθεις πως μπορείς πλέον να αφήσεις πίσω το παρελθόν. Πάμε γι’άλλα!

Δεύτερον, ορθόδρομος γυρίζει επιτέλους και ο Κρόνος στις 17.09, κάτι που σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα πιο καθαρά, πιο λογικά. Ο ρεαλισμός σε βοηθά γενικότερα στην ζωή σου αυτόν τον μήνα (είναι αλήθεια πως δεν βοηθά πάντα – μερικές φορές χρειάζεται να ονειρεύεσαι για να προχωράς), και ειδικότερα σε βοηθά στο να διαχειριστείς τα οικονομικά. Τα χρήματα γενικά ρέουν ευκολότερα προς τα εσένα μέσα στον Σεπτέμβρη. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να έχεις μεγάλες προσδοκίες, απλώς πως δεν συμβαίνουν απρόοπτα που βάζουν τρικλοποδιές.

Τρίτον και σημαντικότερο, με τόσους πολλούς πλανήτες στην Παρθένο, τα επαγγελματικά σου παίρνουν φωτιά, είσαι δημοφιλής και μπορείς να διακριθείς στον τομέα σου. Γίνεσαι το κέντρο της προσοχής και μάλιστα προσελκύεις θετικά βλέμματα. Σε διακρίνει επαγγελματισμός και παρουσιάζεις πρόοδο σε ό,τι βάλεις στόχο.

Όσο ο μήνας προχωρά, τόσος περισσότερος κόσμος συγκεντρώνεται γύρω σου, είσαι κοινωνικός, βλέπεις φίλους, μοιράζεσαι θετικές στιγμές και δημιουργείς αναμνήσεις. Λόγω της θετικής σου στάσης και της κοινωνικότητας, είναι πολύ εύκολο και πιθανό για τους αδέσμευτους να κάνουν αρκετές γνωριμίες και να συναντήσουν κάποιον που τους κεντρίζει το ενδιαφέρον αρχικά ως φίλος και δευτερεύων ως σύντροφος. Το σημαντικό είναι να βρεις κάποιον να σε καταλαβαίνει, και φαίνεται πως μέσα στον Σεπτέμβρη αυτό είναι που συμβαίνει. Το ίδιο ισχύει και για τους δεσμευμένους του ζωδίου σου, που απολαμβάνετε τώρα μια σχέση κατανόησης, δίχως να ρίχνετε ή να δέχεστε ευθύνες. Οι κοινοί στόχοι και η αμοιβαία αγάπη υπερτερούν των υπόλοιπων, πιο ανούσιων και μικρότερων που μπορεί να σε απασχολήσουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Πολλοί ακούνε για Σεπτέμβρη και σκέφτονται τέλος Καλοκαιριού, επιστροφή στην ρουτίνα και διάφορα άλλα που περισσότερο ρίχνουν την διάθεση παρά αντικατοπτρίζουν την ενέργεια του μήνα που τώρα ξεκινά. Αρχικά Αιγόκερε να ξεκαθαρίσουμε πως αρκετά πλανητικά σώματα ενεργοποιούν τον 9ο Ηλιακό σου οίκο ειδικά το πρώτο μισό του μήνα, οπότε από όλα τα ζώδια εσύ είναι πιο πιθανό να κάνεις τώρα τις διακοπές σου, πιο εναλλακτικά και πιο δροσερά να προσθέσω.

Δεύτερον, ο μήνας κρύβει επιπλέον ένα πολύ ευχάριστο νέο, μιας που ο κυβερνήτης σου, ο Κρόνος, επανέρχεται σε ορθή πορεία μετά τις 18.09. Και μάλιστα, βρίσκεται στο ζώδιό σου! Αυτό σημαίνει με απλά λόγια, πως όσα σχέδια πάγωσαν τους τελευταίους μήνες και σαν να “βολεύτηκες” σε μία κατάσταση που βλέπεις πως σε κούρασε και γενικά δεν… τραβάει, είναι καιρός να εξελιχθούν σε κάτι πιο ταιραστό με την ζωή που επιθυμείς να κάνεις. Απέδειξες την αξία σου γιατί ο Αιγόκερως αυτό κάνει, αν όμως αυτό δεν εκτιμήθηκε, τότε υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Ή και σταφύλια να συμβαδίζουμε με την εποχή. Βγες έξω, κυριάρχησε, ανακάλυψε ευκαιρίες έτοιμες να τις αξιοποιήσεις και μην διστάσεις! Οι σχέσεις, τα οικονομικά, ακόμα και η ίδια σου η διάθεση φαίνεται πως ξεμπλοκάρουν μέσα στον μήνα με σκοπό να διεκδικήσεις περισσότερα.

Τρίτον, το δεύτερο μισό του μήνα ξεκινά δειλά δειλά (αλλά έντονα όσο φτάνουμε πλέον στο τέλος του Σεπτέμβρη) να τονίζεται η καριέρα. Αυτό σημαίνει πως ξεκινούν να εμφανίζονται νέες ευκαιρίες, να κάνεις νέα ξεκινήματα (ειδικά τις ημέρες γύρω από τις 28.09) και γενικά υπάρχει ένας αέρας ανανέωσης ο οποίος ήταν άφαντος μέσα στην Καλοκαιρινή άπνοια.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Όσοι θεωρούν τον Σεπτέμβρη μήνα ξενέρωτο, μάλλον δεν έχουν πρόσβαση στις σκέψεις ενός Υδροχόου. Οι μέρες ξεχειλίζουν ερωτισμό, θέλεις να συνδεθείς πραγματικά, να βρεθείς στο ίδιο επίπεδο, να ταυτιστείς και να ενδυναμώσεις την σχέση σου. Αν σχέση δεν υπάρχει, ο Υδροχόος τώρα δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από κάτι τόσο σέξι, όσο και αληθινό. Δεν είναι απαραίτητο πως έχεις ανάγκη την δέσμευση, αλλά αν είναι να έχεις δίπλα σου κάποιον, αυτός χρειάζεται να σου προσφέρει εκτός από σωματική και συναισθηματική ικανοποίηση εξίσου.

Το πρώτο μισό του μήνα σε απασχολούν αρκετά τα οικονομικά, χρωστούμενα, διεκπεραιώσεις που σχετίζονται με χρήματα του κράτους κλπ. Ένα αναγκαίο κακό, όμως αυτό σε περιορίζει αρκετά. Φυσικά και μπορείς να περνάς υπέροχα δημιουργώντας αναμνήσεις και με λίγα χρήματα, αλλά η διαρκής θύμηση των υποχρεώσεων βάζει ένα φρένο στην απόλαυση. Αυτή η ενέργεια δεν διαλύεται εντελώς, αλλά σίγουρα βελτιώνεται μετά τις 15.09, μαζί με την διάθεσή σου!

Ζητήματα που σχετίζονται με το εξωτερικό (κάποιος έρωτας από μακριά, σχέση εξ’ αποστάσεως; ) ξεκινούν να ανθίζουν, ενώ ταυτόχρονα σκέφτεσαι μήπως θα ήταν μία καλή ιδέα να αποκτήσεις επιπλέον πιστοποιήσεις, να εγγραφείς σε κάποιο σεμινάριο, πανεπιστήμιο ή σειρά μαθημάτων. Είναι πράγματι ιδανική εποχή.

Όσο διατηρείς την αισιοδοξία σου και προγραμματίζεις καλύτερα το μέλλον, βάζεις λιθαράκια και φυτεύεις καρπούς ώστε να τους συγκεντρώσεις αργότερα, τόσο καλύτερα αξιοποιείς πραγματικά τον Σεπτέμβρη. Μπορεί ως μήνας να φαίνεται κάπως.. μουντός με όλα του τα πρωτοβρόχια, αλλά μέσα σου υπάρχει μια άσβεστη φωτιά, μια ενέργεια που ποθεί περισσότερα. Θέλεις να εκφράσεις τον εαυτό σου και ίσως να χρειάζεσαι απλώς μια βοήθεια ώστε να δουν οι γύρω σου όσα κρύβεις μέσα σου. Τον πολυτάλαντο εαυτό σου.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Με 4 πλανητικά σώματα στο απέναντί στου ζώδιο να σχηματίζουν πλανητική συστάδα, οι σχέσεις είναι το επίκεντρο της προσοχής σου μέσα στον Σεπτέμβρη. Ειδικότερα το πρώτο μισό του μήνα, αισθάνεσαι πως οι σχέσεις χρειάζονται βελτίωση προκειμένου να σε καλύπτουν συναισθηματικά, αλλά έχε στο νου σου πως τώρα μπορεί να διατηρηθεί ένα κλίμα κατανόησης και αποδοχής του άλλου για εκείνο που είναι. Για εσάς που δεν βρίσκεστε σε σχέση πάντως, η έντονη ενεργοποίηση της Παρθένου σε κάνει ιδιαίτερα χαρισματικό και ελκυστικό, είναι σαν να εκπέμπεις μια ρομαντική ατμόσφαιρα που εμπνέει οικειότητα. Με λίγα λόγια, χτυπάς μπίνγκο αν αναζητάς να δημιουργήσεις μια σχέση.

Επαγγελματικά και οικονομικά διαλύονται ορισμένες ψευδαισθήσεις που διατηρούσες (σε περίπτωση που ακόμα τρέφεις αυταπάτες δηλαδή και δεν διαλύθηκαν ήδη αυτούς τους τελευταίους μήνες). Καθόλου ευχάριστο αν είχες βασιστεί σε ένα μέλλον που τελικά δεν επαληθεύεται, αλλά καλύτερα να γνωρίζεις την πραγματικότητα ώστε να προσαρμόσεις τις επόμενές σου κινήσεις ανάλογα.

Η αλήθεια είναι πως ο Σεπτέμβρης είναι ένας δύσκολος μήνας για εσένα Ιχθύ. Μπορεί συντροφικά να ευνοείσαι και να παρουσιάζονται ευκαιρίες στην καριέρα όσο έχεις γνωριμίες και παίζεις καλά τα κοινωνικά χαρτιά σου, όμως δημιουργούνται αρκετές ανασφάλειες και όσο ο μήνας προχωρά, οικονομικά φαίνεται πως φεύγουν αρκετά χρήματα που δεν είχες υπολογίσει. Περισσότερο όμως θα έλεγα πως εξαντλείσαι συναισθηματικά και βλέπεις πως γι’αυτό ευθύνεται κυρίως το ότι δεν μιλήσεις νωρίτερα, να ξεκαθαρίσεις όσα είχες ανάγκη. Η ικανότητά σου να ευχαριστείς τους άλλους και να γίνεσαι εύπλαστος προκειμένου να ταιριάζεις στις δικές τους ανάγκες, δεν σημαίνει πως πρέπει να παραμελείς τις δικές σου. Δεν είναι είτε η δική σου ευχαρίστηση, είτε των Άλλων. Είναι η δική σου γιατί μόνο εσύ θα φροντίσεις πραγματικά τον εαυτό σου. Και αν μείνει ενέργεια για τους Άλλους, τότε ναι, φυσικά και θα βοηθήσεις. Ήρθε ο καιρός να ασχοληθείς μαζί σου Ιχθύ γιατί κανένας άλλος δεν θα το κάνει για εσένα.

 

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Οι προβλέψεις αυτές πρέπει να θεωρούνται απλά μετάφραση των θέσεων των πλανητών. Σε καμία περίπτωση οι προβλέψεις του AstrologyHat δεν αποτελούν νόμιμες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε προσωπικό ή επιχειρηματικό επίπεδο ή κάποιου είδους καθοδήγηση, διάγνωση ή βοήθεια σε κανένα επίπεδο.

 

Αγάπη & Φως,

Φαίδρα

 

Βοήθησε το Αστρολογικό Καπέλο να ανυψώσει τη δόνησή του μοιράζοντας το άρθρο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα!