Ωριαία Αστρολογία

Συχνά επικοινωνούν μαζί μου πελάτες γιατί θέλουν να μάθουν κάτι πολύ συγκεκριμένο. Για παράδειγμα, αναρωτιούνται αν είναι καλή περίοδος για να αλλάξουν δουλειά και έτσι ζητάνε προβλέψεις. Χρειάζονται απάντηση για το πώς να κινηθούν σε μια συγκεκριμένη ερωτική κατάσταση, και ζητάνε συναστρία. Σίγουρα εγώ προσφέρω και προβλέψεις και συναστρίες, όμως σας το λέω πάντα: οι απλές, ξεκάθαρες ερωτήσεις που αφορούν το παρόν, ή το άμεσο παρελθόν και μέλλον, μπορούν να απαντηθούν γρήγορα, οικονομικά και με μεγάλη ακρίβεια μέσω της Ωριαίας Αστρολογίας!

 

Ας δώσω ορισμένα παραδείγματα τέτοιων ερωτήσεων:

  • Τι πραγματικά αισθάνεται για ‘μένα;
  • Θα χωρίσουμε;
  • Υπάρχει άλλο πρόσωπο στη ζωή του;
  • Θα κερδίσω στο δικαστήριο;
  • Να ενοικιάσω αυτό το σπίτι;
  • Θα νικήσει η ομάδα μου;
  • Θα πληρωθώ καλά από αυτή τη δουλειά;
  • Έχασα το πορτοφόλι μου, που είναι;
  • Θα πάρω τη θέση στη δουλειά;

 

Αυτές είναι μόνο κάποιες ερωτήσεις που σκέφτηκα έτσι στα γρήγορα, οι οποίες μπορεί να απαντηθούν με τη μέθοδο της ωριαίας! Ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο προβλέψεων ή και για να μάθει κανείς κάτι που έχει ήδη συμβεί. Εκτός από την μεγάλη ακρίβεια που προσφέρει, η ωριαία αστρολογία έχει ακόμα ένα ακόμα σπουδαίο θετικό! Δεν ανακατεύει καθόλου τους γενέθλιους χάρτες! Αυτό σημαίνει πως αν κάποιος δεν ξέρει πότε γεννήθηκε ακριβώς, δεν αλλάζει απολύτως τίποτα.

Η ωριαία αστρολογία, όπως δηλώνει και το όνομά της, βασίζεται στην ώρα που η ερώτηση διατυπώνεται και γίνεται αντιληπτή από τον αστρολόγο. Αυτό συμβαίνει γιατί η στιγμή που γεννάται το ερώτημα σε κάποιον, είναι επιφορτισμένη ενεργειακά με την ερώτηση. Και κάποιος που έχει την γνώση να διαβάζει τους αστρολογικούς χάρτες, μπορεί με σχετική ευκολία να διακρίνει και την απάντηση, μεταφράζοντας τις θέσεις, όψεις και κινήσεις των πλανητικών σωμάτων.

 

Μια ξεκάθαρη διατύπωση και η κατανόηση του ερωτήματος από τον αστρολόγο είναι αρκετά προκειμένου να δοθεί απάντηση. Προσωπικά ασχολούμαι εδώ και πολλά χρόνια με τη μέθοδο της Ωριαίας και είτε συνδυαστικά με τις διελεύσεις είτε μόνη της, την αξιοποιώ καθημερινά στη δουλειά μου! Είναι το πιο χρήσιμο εργαλείο προβλέψεων ή κατανόησης μιας κατάστασης που δεν σχετίζεται τόσο με την αυτογνωσία, αλλά με πραγματικά δεδομένα. Φροντίζω να διατηρώ χαμηλά τις τιμές έτσι ώστε να μην αποθαρρύνεται κάποιος από αυτές αν επιθυμεί να κάνει μια ερώτηση, ενώ η απάντηση δίνεται είτε μέσω κλήσης skype, είτε γραπτά μετά από συνεννόηση, συνήθως την ίδια κιόλας μέρα. Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσεις να μου στείλεις μήνυμα, θα είναι χαρά μου να βρούμε τον ιδανικότερο τρόπο να ασχοληθώ με το ζήτημα που σε προβληματίζει 💫

 

Η ωριαία έχει επίσης αναφερθεί και στις συχνές ερωτήσεις της ιστοσελίδας ➡ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 

Αγάπη & Φως,

Φαίδρα

 

Βοήθησε το Αστρολογικό Καπέλο να ανυψώσει τη δόνησή του μοιράζοντας το άρθρο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα!